2421047265, 2421055517 Θέση Πράταγα-Σέσκλο, Βόλος
Search Close
banner imagebanner image
 
 
 


Ζέρης - Ρόσσιος Ο.Ε.
Ξύλινες Κατασκευές Βόλος


Η εταιρεία “Ζέρης - Ρόσσιος Ο.Ε.” αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αφοσιωθεί στο ξύλο και τις εφαρμογές του. Το 1994 ο Π. Ζέρης και ο Λ. Ρόσσιος ίδρυσαν στο υπόγειο του σπιτιού τους χωρητικότητας 100 τ.μ. το πρώτο εργαστήριο με αρκετά όνειρα μεράκι και αγάπη για το ξύλο και το έπιπλο.

Το 2008 στις απαρχές της οικονομικής ύφεσης επενδύσαμε σε αυτό που αγαπάμε, ολοκληρώσαμε τις σύγχρονες εργοστασιακές μονάδες χωρητικότητας 1200 τ.μ. συμπεριλαμβάνοντας βιοτεχνικό, σχεδιαστικό και εκθεσιακό χώρο στο 7ο χιλιόμετρο εθνικής οδού Βόλου-Λαρίσης στην περιοχή Σέσκλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε χώρο

Η πορεία της εταιρείας μας απαρτίζεται από επιτυχημένες συνεργασίες με ιδιώτες και ιδιώτες σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις από την σύλληψη της σχεδιαστικής ιδέας έως και την περάτωση των εργασιών που αφορούν τον τομέα της κατασκευής κατοικιών, καταστημάτων, γραφείων, χώρων εστίασης και ξενοδοχείων. Επιπλέον έχουμε επενδύσει και στον τομέα των επίπλων χρησιμοποιώντας μασίφ ξυλεία πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από Ελληνική και Ευρωπαϊκή ξυλεία διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις.
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Το βασικό χαρακτηριστικό του ταξιδιού μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν η δέσμευση μας να ακούμε τις ανάγκες των πελατών διαμορφώνοντας προϊόντα και υπηρεσίες που βασίζονται πάνω ακριβώς στις ανάγκες τους αποτελώντας μια εναλλακτική λύση στην ευκολία των τυποποιημένων προϊόντων της εποχής.